Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Много и е запазен салона, нищо протрито няма.
    Просто велура излиза грозно на снимки. Иди го виж на живо, по-приятно е.
    А като седнеш и видиш колко са удобни, а като бонус имат и подгрев...

Кожата е надценена работа. Само красота, а лятото се потиш и ти тече река от гърба до г...
    156 2.0TS

Comment

• След предната ми кожена 147-ца се зарекох никога повече кожа. Лятото като го оставя това нещо на слънце после по къси гащи не се сяда, то пари направо. А понякога просто няма сянка, като на един басейн, където ходих лятото. И излизаме, тя колата напекана, ние по шорти - не да седнеш, не да се облегнеш. Слагахме хавлиите по седаките (добре, че бяха и леко мокри) , че да се седне нормално.

Визия са, спор няма, действително изглеждат добре , но са надценени и прехвалени според мен също. Едва я изтраех тази кожа лятото.
      Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp

Comment

• Аз пък съм чувал (на тоя етап) от хора с малки деца които имат склонноста да повръщат в коли, че кожения салон е поне 1000 пъти по-добро решение от всичко друго...
        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• При разстройство кожения салон също се държи по-добре от текстилния. 😉
          Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
          Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
          Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
          Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Горе долу ми стана ясно,ако имам разстройство или ми се повръща да го направя върху кожа.
            Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Е не съм се сетил избора ми на на салон да го съобразя в повръщането и разстройството. Пропуснал съм... какви важни фактори само!
              Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp

Comment

• Кожения салон е с предимство ако возиш и домашни любимци, иначе при текстилния космите после нямат обиране.
                Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
                GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

• Прав беше dhtj за салона, на живо изглеждаше много по-добре. За съжаление колата беше цялата ръжда отдолу

На някой позната ли му е тази?

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...4&slink=a1zd53

Колко често се среща тая боя? 100% съм виждал поне 2 различни други обяви за ГТ изглеждащо така в последните 1-2г, но не съм сигурен дали е същата
                  Last edited by name1; d.m.y г., 21:39.

Comment

• Боята е уникат в буквалния смисъл, т.е. обявите, които си виждал, са на същата кола. Продава се поне от две години, ако не и 3.

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                      Боята е уникат в буквалния смисъл, т.е. обявите, които си виждал, са на същата кола. Продава се поне от две години, ако не и 3.
                      Аха, мерси за отговора. Гледал ли си я, запознат ли си със случая й? Дали е купувана и продавана в тоя период или един човек не може да я продаде сума време?

Comment

• Не съм запознат, просто съм я мяркал през годините, спомням си че първоначално беше пусната на доста висока цена.

Comment

• Какво мислите за тази обява ? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...4&slink=a805x0

Comment

• 1. Много пари за такъв курник .
                            2. Комби, преднячка, с метанови бутилки отзад = постоянно въртене на гуми. На всеки светофар и на всяко тръгване по нагорнище ще въртиш гуми, заради голямата тежест отзад.
                            3. Малък брой метанстанции в България и повечето са в индустриалните зони на градовете, забутани и трудни за намиране. Ще навъртиш много километри на бензин.

4. Нещо ме съмнява и че монтажа не е качествен на конкретната кола. Имах едно ауди А4 комби, с метан ланди ренцо слаган в Италия... Бяха му направили подложки на задните пружини, за да не стои клекнала, много хубава стойка му бяха докарали италианците. А тая алфа стои като немска овчарка. Не са се постарали много, щом не са обърнали внимание на това.
                            156 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от jtvx Покажи съобщение
                              Какво мислите за тази обява ? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...4&slink=a805x0
                              Колата изглежда добре, но не бих взел метан! След като си купих дизел... просто не нямаше подходяща бензинова, а трябваше да действам бързо...те съветвам да не държиш на вуншния фейслифт и да вземеш бензинова, дори без газова уредба (разхода за гориво в пари е същия или по-малък)
                              146 1.3 боксер 1996г.
                              156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

• Първоначално публикувано от markoff Покажи съобщение
                                Колата изглежда добре, но не бих взел метан! След като си купих дизел... просто не нямаше подходяща бензинова, а трябваше да действам бързо...те съветвам да не държиш на вуншния фейслифт и да вземеш бензинова, дори без газова уредба (разхода за гориво в пари е същия или по-малък)
                                Кой разход в пари е същия, че не разбрах?
                                Карал съм кола на метан, А4 1.8, 125 коня. В момента не знам какви са цените на метана, но по онова време (преди 2-3-4г) разхода в пари беше 6лв на 100км на дълго. Градско 8-9лв. на 100км. Успех да докараш такъв разход на бензин или дизел.
                                На газ пак е доста икономично 1.8/2.0 - 8-10лв извънградско, 12-14лв градско.
                                На бензин 1.8/2.0 - 16-20лв извън, 22-26лв градско.
                                На нафта 1.9жтд - 11-13лв извън, 15-20лв градско.

А принципно метановите уредби са най-безпроблемните и изискващи нулева поддръжка системи. Горивото е изключително чисто и няма нужда от филтри, не се сменят мембрани, не се пипа нищо. Само зареждаш и караш стотици хиляди км. Минуси са тежките бутилки, намалената динамика и липсата на метанстанции.
                                Last edited by dhtj; d.m.y г., 09:16.
                                156 2.0TS

Comment

Working...
                                X